Մասնակիցներ՝ 1-ին ջոկատի ճամբարականներ
Օրը՝ Հունվարի 13
Վայրը՝ Հարավային դպրոց-պարտեզի խոհանոց
Նպատակը
Ծանոթացում ազգային խոհանոցին
Խոհանոցային կարողությունների զարգացում
Խոհանոցային հմտությունների զարգացում
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ՝ 3 ձու, ալյուր, շաքարավազ, վանիլին, կարագ, մածուն
Ընթացքը
Զրույց սովորողների հետ
Ծանոթացում պատրաստման ընթացքին և բաղադրիչներին
Գաթայի պատրաստում
Արդյունքը
Տեսաֆիլմի ստեղծում
Գաթայի համտես