Рубрика: Ուսումնական նախագծեր

Հայկական ավանդական գաթա

Մասնակիցներ՝ 1-ին ջոկատի ճամբարականներ

Օրը՝ Հունվարի 13

Վայրը՝ Հարավային դպրոց-պարտեզի խոհանոց

Նպատակը

Ծանոթացում ազգային խոհանոցին

Խոհանոցային կարողությունների զարգացում

Խոհանոցային հմտությունների զարգացում

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ՝ 3 ձու, ալյուր, շաքարավազ, վանիլին, կարագ, մածուն

Ընթացքը

Զրույց սովորողների հետ

Ծանոթացում պատրաստման ընթացքին և բաղադրիչներին

Գաթայի պատրաստում

Արդյունքը

Տեսաֆիլմի ստեղծում

Գաթայի համտես

Автор:

Ես Սուսաննա Հայրապետյանն եմ։ Սովորել եմ մանկավարժական համալսարանի բանասիրական ֆակուլտետում։ Սիրում եմ աշխատել երեխաների հետ, կարդալ,ճամփորդել, լսել որակյալ երաժշտություն։«Կրթությունը գիտելիքների քանակը չէ, այլ լիակատար ըմբռնումն ու հմուտ կիրառումն այն ամենի, ինչ գիտես»։ Ադոլֆ Դիստերվիգ

Оставьте комментарий